Disclaimer

Disclaimer

Deze website is niet bedoeld om zelf van alles te gaan uitproberen.
De informatie die u leest is dus GEEN medisch of therapeutisch advies en vervangt geen deskundig arts.

Een goede anamnese bij een arts, een overzicht van de medische voorgeschiedenis, een gedegen lichamelijk onderzoek en eventueel andere aanvullende onderzoeken zijn noodzakelijk voor het geven van een juist en deskundig advies.

Daar waar wel een advies wordt gegeven mag de informatie van deze website niet alleen of uitsluitend worden gebruikt als diagnose of behandeling van lichamelijke en/of psychische klachten of ziekte.

Voor behandelingen van ziektebeelden met natuurgeneeskundige therapieën, voedingsadviezen of vastekuren en advies van homeopathische medicijnen of supplementen, wordt aangeraden om niet zelf te dokteren en ook niet adviezen op te volgen van mensen/therapeuten zonder een deugdelijke medische scholing, bijscholing en controle door een tuchtrecht.

Copyrights

De informatie op deze website kan uitsluitend worden gekopieerd of vermenigvuldigd door vooraf een schriftelijke toestemming van de auteurs te verkrijgen. Een link plaatsen naar deze website stellen wij zeer op prijs alsook plaatsing van de bovenstaande banner.
Deep-linken is toegestaan, maar altijd met vermelding van de auteurs en de web-site: www.kolibrievasten.nl

Op alle informatie van deze site is de disclaimer van toepassing zoals hierboven te lezen.

route.jpg