Kolibrievasten

Vastenreinigingskuren

Het doel:

  • Vasten, ontgiftigen, ontslakken, reinigen, schoonmaken.
    In onze tijd, worden wij steeds meer belast met vreemde en giftige stoffen. Een deel van die stoffen blijft achter in ons lichaam. Dit hoopt zich op en zo raakt ons lichaam steeds meer vervuild. De mogelijkheid is dan groot, om allerlei aandoeningen te ontwikkelen, en te krijgen
  • Reinigingskuren werken zowel preventief als curatief (genezend).
  • Reinigingskuren hebben een verbetering van de gezondheid tot gevolg.
  • Voor een goede lichamelijke maar ook geestelijke gezondheid zijn regelmatige vasten/reinigingskuren onmisbaar

Voor een individuele vastenkuur zie vasten

Mocht u bij het lezen van de vastenwandelkuren niet kunnen vasten, maar u wilt wel begeleiding bij het vasten en of reinigen, dan kunt u uiteraard contact met het centrum opnemen voor een individuele kuur.
U krijgt dan een eerste consult voor uitleg en behandeling, met een bioresonantie onderzoek, om uw individuele blokkades op te sporen, in de kuurweek zelf een buikmassage, om de darmen te behandelen, bioresonantie- therapie en een laatste consult voor individuele voedings- en leefstijl adviezen, eventueel homeopathische medicatie, om een aantal zaken ten goede te veranderen. De andere dagen in die week kunt u verder thuis reinigen, of gebruik maken van een hotel, appartement, caravan of eigen boot in het mooie natuurreservaat De Wieden, waar het natuurartsencentrum zich bevindt. (zie foto op de pagina van het centrum)

Vele mensen maken dankbaar gebruik van zo'n kuur-(mid)weekje in De Wieden. De Wieden is een waar wandel- kano-, schaats- en fietsparadijs, een van de mooiste van Nederland !

Voor het onderzoek en behandelingen worden artsenconsulten uitgeschreven, die u vergoedt kunt krijgen van de (aanvullende) ziektekostenverzekeringen.


disclaimer © Naar de homepage